Sista året på 20-talet!


Idag fyller jag 29 år och det är mitt sista år på 20 – talet. För nästa år blir jag 30! ;-) Det var pappas upplysning som han hade skrivit på kortet han skickade mig, som jag fick med en chokladkartong o en plåtlåda med Whiskeyfudge. :-)       Fick sovmorgon imorse och Danne panne väckte mig med skönsång o en bricka med kaffe, smörgåsar, en cup-cake o ljus på sängen. :-D Mysigt!

Igår hade jag kalas och vi blev 10 vuxna och 10 barn sammanlagt. Sandra o Markus kom med sina 3 busungar o gav mig mina favoritblommor rosa tulpaner! :-) Och en chokladask. Lasse som jag inte sett på hur länge som helst dök upp först av alla med en rolig lampa i trä som föreställer en höna. ;-) Jätteskoj att träffa han igen. Helena kom med sina 2 gullungar o gav mig 2 jättefina ljusgröna glaslyktor o ljusgröna värmeljus. Jerker o Therese kom o gav mig trisslotter o en övningskörningsskylt!? De tyckte jag behövde ha en sån eftersom jag är ett fruntimmer. XD Sist men inte minst dök Mattias o Marie upp med sina 2 otroligt trötta små barn. Men de hade ju haft fullt upp hela dagen så det var inte så konstigt. :-) Jag hade gjort kyckling & bacon sallad, baugetter med smör o ost, varmkorv & bröd, fruktsallad o glass, cup-cakes med hallon o vit choklad o kakor. Sen hade jag ställt fram lite snacks oxå! ;-) Alla åt, pratade, skrattade o hade jättetrevligt. Barnen åt och lekte så duktigt med varandra. Jättekul kväll. :-)

På tisdag ska jag på mvc på kontroll och på torsdag ska jag på UL igen för att kolla så flödet i navelsträngen är bra. :-) Ska försöka kika på om det är pojke eller flicka för skojs skull. ;-)

Men idag ska jag fixa med tvätten och göra tacos. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu