Sunny sunday!


Den senaste veckan har vi haft mildväder o det känns som Mars kom med vår. Än ska man ju inte ropa hej men det känns så skönt att vägen börjat tina fram, dagarna är längre o man behöver inte frysa ihjäl när man går ut. :-) Längtar tills man kan ta på barnen ett par lätta skor o en vårjacka/tjocktröja o gå ut.

Var på första träffen för Mammgruppen nu i onsdags hemma hos Lina Mohlin och det var jättetrevligt. Vi var 9 mammor som kom. Maria hade sin dotter Minna med sig och hon var sååå liten och söt! :-) Sandra och Markus fick sin Theo i tisdagskväll den 1:a Mars. Det var hennes 3:e förlossning och det hade gått jättefort. Jag hoppas så att min 3:e också går fort. Var på mvc i tisdags och hjärljuden lät bra. Jag har gått upp 7 kilo än så länge och det känns sådär! Vill inte väga 87 kilo till sommaren. :-( Måste sluta småäta mellan måltiderna, röra på mig mer och dricka mer vatten. I torsdags var jag på UL och då hade jag gått 24 veckor + 6 dagar men enligt läkaren, som var från polen o bara sa enstaka ord, så var bebisen lika stor som om jag gått 25 veckor + 6 dagar! Hmmm, kanske man ska flytta tillbaka bf-datumet till 16:e juni istället då??? Inte helt fel. :-)

Har fått kliande jättesmå röda prickar/knottror över hela magen, halsen o ryggen. Blir tokig! Bara kliar o kliar. Värmeutslag säger Danne men jag vet inte. Får ringa barnmorskan imorn o höra vad hon säger.

I fredags efter dagis och llunch var jag och Timon nere hos Ida Backlund och fick Timon klippt. Han vart jättesnygg i sin nya frisyr. Nu ser han verkligen ut som en cool kille! :-) Emma var där med sina 2 pojkar Casper och Alvin och jag fick mysa med Casper. Sååå gullig! :-D Och Thea som börjat bli stora tjejen är ju oxå hur gullig som helst. Det var rena dagiset med 3 småkillar o en tjej. ;-) Sen kom Mattias, Marie, Markus och Julia oxå så då vart det fullt hus. Naturligtvis övergav Timon mig på en gång när Mattias klev innanför dörrn. ;-)

Igår blev vi bjudna på middag hos Dannes föräldrar för att fira David som fyller 31 idag. Vi fick jättegod mat! Toast med laxröra, baconinlandad fläskfilé med soltorkad tomat, potatisbakelse, gräddsås, cole slaw, ananaspaj, gräddglass, semla o kaffe. Måste nog inte säga att jag var proppmätt efteråt! Ariel och Melody satt och spelade Bolibompa spel på varsin dator som vanligt o Timon busade. När jag stod i deras gästrum såg jag Sandra och Markus promenera förbi med barnvagnen. :-)

Idag kom Henke Nylén förbi på en kopp kaffe. Va längesen man såg den killen men det var trevligt! :-) Ev. ska vi ta in hjälp med snickrandet på ovanvåningen så barnens rum blir klara tills nr 4 kommer. Timon ville helst sitta hos sin gudfar hela tiden. ;-) Han gillar verkligen killar i Dannes ålder med skägg o glasögon. Sen lagade jag ugnstekt falukorv med tomatpuré, äpplebitar, lök, tomater o ost. Så gott! Till det gjorde jag hemgjort potatismos och rivna morötter. Måste nämna att jag började dagen med att dricka sur mjölk o kräkas hela förmiddan! Blä! Inte att rekomendera.

Imorn ska vi fara till Sundsvall o storhandla.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu