Förbannad…ja det vilar en förbannelse över mig.


Iaf när det kommer till min kontakt med läkare. Ingen läkare som lyssnar!!! Samma visa denna gång som när jag hade gallstensanfall i 1,5 års tid. 20 tal besök på akuten med svåra smärtor men ändå ingen diagnos. En läkare sa: Det är säkert bara halsbränna!

O så denna gång med mina utslag o klåda. Aaaaarrrrggghhh! Blir så jävla arg så jag kan fan inte tänka. Första läkaren för en vecka sedan tittade knappt på mig o gav mig diagnos pälsallergi eller kattklåda som han så fint mumlade ur sig. 2 dyra recept utöver den avgift på 150 spänn som man måste betala för att träffa läkaren. Medicinen hjälper ej utan utslag och klåda blir värre. Får tipset av 2 olika personer att det kan vara gravidklåda eller Hepatos. Föreslår detta för en annan läkare idag en dryg vecka senare. Får omgående svaret:Läkaren, Nej, det är det säkert inte. Jag: Men jag har de symptomen ju! Läkaren: Ja men det är det nog inte. Jag: Strippar till bara bh o säger titta! Vad är det då? Nåt måste det ju vara!? Läkaren: Har du sovit i nån gammal sommarstugesäng? Använt nån ovanlig salva? Ätit nåt ovanligt? Jag: Nej inget av det. Har bara gjort det vanliga. Läkaren tror absolut inte på kattklåda eller att det har något med katterna att göra men döremot misstänker han starkt att jag fått skabb! Ööööhhh! Och vad grundar du det på? Hur skulle jag ha blivit smittad av skabb? Läste på om detta på http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Skabb/ och konstaterade omgående att NEJ! Jag har inte fått skabb. Gissar läkare nuförtiden bara på nån diagnos för att de inte ens orkar kolla sin egen arbetsgivares hemsida? Jag har inte lånat någon annans kläder, sovit i någon annans säng, inte ens tagit nån person med skabb i hand o det skulle inte räcka för att bli smittad. SUCK! Måste vänta till onsdag nästa vecka för att göra blodprovet som visar om jag har hepatos eller ej. O jag kan säga att jag kommer bli GALEN om jag ska gå runt o klia tills dess. Snacka om att inte bli tagen på allvar….grrrrr!

Men http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Klada/ detta stämmer in perfekt på mig. Så jag har ställt en diagnos på mig själv gratis! Men grattis till 7 bortkastade år på läkarutbildningen, idoioter!!! Imornbitti ringer jag Spec. mvc o kräver att få hjälp. Vårdcentralen kan brinna i helvetet.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu