Mysig helg!


Vi hade en jättemysig lördag igår. :-D Först fick Ariel o Melody sina paket med godispärlor för att göra egna godishalsband o armband som Daniel köpte åt dem innan han for till Norge. Det tyckte de var jättekul! Timon fick sitt favoritgodis choklad.

Vi var ute på gården och lekte i solen o snön mitt på dan. Sen gick jag på en kort promenad o somnade Timon i vagnen o låg o sov ettpar timmar. Jag solade lite o sen gick vi in o stekte pannkakor. Ariel o Melody skruvade upp radion när de spelade finallåtarna i melodifestivalen. Sen fick de bestämma vad vi skulle äta till middag o då fick det bli kebabrulle och Ciao ciao från Ceasars. Efter middan så badade Ariel o Melody o sen kollade vi på Melodifestivalen. Ariel hejade på Moniker men jag o Melody hejade på Eric o vi ringde varsin gång o röstade. Sen gick Ariel o la sig, Timon somnade i soffan så jag bar upp han. Men sen somnade jag och Melody oxå i varsin soffa medans titarrösterna trillade in. Vaknade när de sa att Eric hade vunnit! ;-) Då sa jag till Melody att nu går vi o sover. Blåste hela natten! Och Timon vaknade kl 2! o ville gå upp. Försökte få han att somna brevid mig till kl 3 sen fick jag gå ner o ge han välling. Sen sov han till kl 6. Gäsp! Han har kommit in i värsta trotsåldern. Prövar mig nåt så in i norden. Vet inte om det är extra för att pappa inte är hemma. Men samtidigt är han jätteduktig på att leka själv men sen får han för sig att han ska slå syrran med en bok eller ställa sig o skrika som en tok så man får tinnitus! Minns inte att varken Ariel eller Melody gjorde så men jag säger: Nej, Timon! O slutar han inte så bär jag bort han. Han bara skrattar. Sååå irriterande. Men det gäller att inte ge upp utan fortsätta kämpa. 100 gånger svårare att uppfostra ett barn än att dressera en hund.

Idag ska Ariel på kalas men först ska vi äta frukost, åka på ICA o handla lite o köpa en present. Måste dessutom ringa Amandas föräldrar o höra vart hon bor. Sen ska all ren tvätt vikas! Not skoj men underlättar ju till veckan när barnen ska på dagis o skola. Ska hämta ett paket från HM på posten oxå. Lite mammakläder åt mig o så lite till barnen. :-) Spännande. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu