Blommor o fjärilar


Nästan all snön är borta nu och rabatterna är proppfulla av blommande krokusar och knoppar som kommer bli tulpaner och påskliljor inom kort. Det blommar även tussilago lite här och där. :-) I torsdags var jag på blomaffärn och pysslade. Det blev en blomlåda till bron med lila och gula penséer, en liten vit plåthink med påskfint och ett fat oxå med lite påskfint. Så nöjd! Det är så kul att få använda sin fantasi och vara kreativ. :-D Vi fick även en jättegod cheescake med daim i. Mums!

Före blomkvällen var vi och åt lunch hos Maria och sen när skolan slutade for vi ner på byn med alla barn och cyklar och hämtade Ariel. Sen cyklade barnen till ICA där satt vi i solen och åt glass. Ariel är jätteduktig på att cykla men lite för feg för att våga fullt ut. Annars hade hon kunnat cykla själv. Måste öva mera!

I fredagskväll målade jag klart hallen! Tjoho! Så nu är den äntligen klar. Vit och röd som en äkta Gränna polkagris. :-D

I lördags var vi på kalas hos Jessica och Mathilda vilket var jättetrevligt. :-) Sen fick vi mat hos svärisarna. Idag var Ariel och Melody med farfar i kyrkan för Melody fick sin första bibel. Jag och Timon kollade på Daniel när han högtryckstvättade bilarna och mopeden och bytte till sommardäck. Sen åt vi baconinlandad kyckling med fetaost och pommes.

Imorn är det en ny vecka. Väntar på mitt paket med barnens hinkar och spadar som de ska få på påskafton. Hoppas de hinner komma! Ska ev. åka och handla på Kvantum imorn när barnen är på dagis och skola. Sen på kvällen far Daniel till Norge i 2 v. känns inte alls så kul. :-( Blir ensam med barnen på påskafton och hela påsklovet. Men det går bra. Får försöka göra det bästa av saken. Ska göra roliga saker med barnen som att åka till lekparken på dagis, cykla och träffa kompisar. Nån dag ska jag överraska med mini cupcakes på dagis o skolan. Eventuellt onsdag när Melody o hennes blivande klasskompisar ska hälsa på förskolan. :-) Självklart får de andra barnen oxå!

Ska unna mig nåt riktigt gott på påskafton trots att jag får äta ensam med barnen. Frågan är bara vad? Nåt med räkor, ägg, avokado och rom tror jag. :-D Barnen får nåt annat som de tycker är gott. Sen blir det nåt gott med choklad till efterrätt. Ska göra fler snickersrutor för det gillade de.

Undra om barnen på dagis ska ha nån uppvisning på torsdag som de brukar? Måste fråga imorn.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu