Grönt o skönt


Ja det har verkligen blivit grönt nu. Blommorna håller på att slå ut, björkarna har blivit gröna o nytt gräs växer upp. Rabarberna har kommit upp ganska mycket oxå. Varmt och skönt har det varit hela påsken. Så underbart! :-)

Daniel for iväg till Norge igen för 10 dagar sedan nu och vi saknar han som tokiga! Har dock sysselsatt mig och barnen så tiden har gått relativt fort. Vi har varit och lekt i lekparken på dagis, cyklat, städat i trädgården, lekt med andra barn och mycket mer. Men det är tungt måste jag säga med bebisen i magen som imorgon är 32 veckor. Går in i v.33! Tjoho! Och själv med 3 barn varav en 1-åring som kräver nästintill dygnet runt tillsyn. Känner mig lite sliten och har både sammandragningar, foglossning och ischias. Och i tisdags vred jag till mitt dåliga knä som gör ont. Emellanåt vill jag gå o gömma mig under en sten i skogen men det löser ju inget. Barnen ska tas om hand, disken ska diskas, maten ska handlas o lagas, huset ska städas, kläderna måste tvättas o vikas. + Att man försöker hinna med lite till av varje som trädgård, bilar o lite av varje. Pust! Trött…men samtidigt vill jag inte byta mitt liv med någon annan.

På lördag är det Valborgsmässoafton och jag tror jag ska fara ner till kyrkan med barnen och se på brasan. Famor Siw ska sjunga med kören men farfar Anders är bortrest och Danne är ju inte heller hemma. Men en liten stund kan man ju va där iaf…trist att va ensam mamma ibland.

2 kommentarer

  1. Comment by Linda on 28 april 2011 22:44

    Det du gör Sofie gör du så himla bra, du är en superwoman!!!
    Förstår att det måste vara skitjobbigt att vara höggravid och samtidigt ta hand om 3 barn, sköta huset och allt därtill. Du ska ha en stooor klapp på axeln, DUKTIGA du! Själv muttar man när maken måste jobba extra länge några kvällar eller att han tillbringar en lördag i garaget. Men det är ju ingenting!
    Tur att Danne snart är hemma igen så familjen blir hel :-) Säg till om du behöver hjälp med nåt eller om det är nåt annat jag kan göra!!!! Jag ställer gärna upp :-) kram på dig

  2. Comment by Sofie on 28 april 2011 22:55

    Tack snälla Linda! :-) Det värmer att höra. Ja Danne kommer snart hem igen som tur väl är. Det går ju att vara själv men det underlättar när man har nån som hjälper till. :-) I stunder som dessa så tänker jag på min farmor som blev änka när hennes 2 barn endast var 2 år och 2 månader gamla. Hon fick uppfostra dem helt själv utan stöd från någon. Så jag har inget att klaga på egentligen. :-) Kram!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu