Försommar


Idag har det verkligen varit helt underbart väder. Sol o värme!

Valborg firade jag och barnen hemma hos Linda & Roger i Äskja. De var så snälla som bjöd in oss på supergod 3-rätters middag, brasa, korvgrillning och raketer. :-) Sen kom äntligen Danne hem på måndagkväll och gissa om barnen vart glada. Timon svävade på moln! Pappa, pappa, pappa….var det enda han sa. :-D

I fredags följde Melody med Alva hem och fick plättar, lasagne o en massa skoj. :-) Jag, Daniel, Ariel & Timon for upp till Ö-vik och handlade bildelar till Pontiacen, mat och så hämtade jag ett gratis babypaket på Barnens Hus. Ariel smet in på djuraffärn som ligger precis brevid och hittade så söta små sköldpaddor. :-D

Sen i Bjästabacken på vägen hem så gav Superpassaten upp. Börja hacka o skramla, suck! Naturligtvis så var det kallt och regnade när Danne stod o försökte skruva under motorhuven. Han hittade inte riktigt vad som var fel men lyckades tvinga passaten hela vägen hem i en topphastighet av 80 i nerförsbackarna. Så nu står den i garaget och frågan är om den har gjort sitt. :-( Men men, vi skulle ändå göra oss av med den för nu har vi Lupon och Pontiacen o det räcker och blir över. Den är faktiskt helt okej att köra. Tar ju ett tag innan man vänjer sig vid en ny bil men det går bra. :-)

I lördags var vi bjudna på grillmiddag hemma hos Sandra & Markus på Ringvägen. Åt jättegod grillad karré, korv till barnen,  potatissallad, sallad o en massa goda röror. Till efterrätt hade jag gjort exotiska fruktspett med apelsin, kiwi, jordgubbar, vattenmelon och ananas. Fräscht, gott o väldigt uppskattat av barnen. :-) Myste med Theo gjorde vi oxå hela familjen tom Timon klappade lite på han. ;-) Vi har fått en inbjudan till lilla söta Theos dop och jag har fått den stora äran att göra hans tårta. :-) Hoppas, hoppas att inte bebisen vill komma just den 17:e – 18:e juni. Är ju beräknad till den 23:e juni men i värsta fall så får Sandra göra klart den. ;-) Plan B.

Idag har jag lagt ut gäststugan på blocket och med Timons hjälp så har jag städat oxå. Måste bara moppa och städa toaletten lite. Sen har jag krattat gräsmattan lite mer, tvättat, städat, löst korsord och lagat middag. Vart bakpotatis med tsatsiki, bacon o sallad. Vart sååå mätt! Sen satt jag o Timon o myste ute på bron i kvällsvärmen.

På fredag går jag in i v.35 och kan skryta med att jag endast gått upp 9 kilo so far + att magen växt 20 cm. :-D

Imorn ska jag först fika frulle på Skogs-Hildas och sen ska vi träffa Ariels kompis Nicole och hennes mamma Annette nere vid Prästtjärn. Nej, vi ska inte bada. ;-) Vi ska fika och leka i sanden, men jag gissar att vattnet nog kommer locka oxå litegrann om det är lika varmt som det var idag så extrakläder medföljer. :-)

Nu ska jag strax sova. Har fönstret öppet i sovrummet med myggnätet ditsatt. Varmt! :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu